Lieve mensen,

Het is bijna weer zover! De tweede editie van de 1000Children Rally komt er aan. En al snel, namelijk op zaterdag 8 en zondag 9 Oktober 2022
De organisatie heeft weer een prachtige 2 daagde route uitgestippeld en uiteraard hopen we dat jullie weer mee gaan dit jaar. De start vindt plaats op het hoofdkantoor van TopVintage in Kerkrade en de finish is ook in Zuid-Limburg, waar is nog een verassing. We zullen weer minimaal 4 landen gaan doorkruisen en op plekken komen waar je niet gauw komt.
Het is ook deze keer inclusief een overnachting en diner op de zaterdag en op zondagochtend een ontbijt.
We hebben de prijs hetzelfde kunnen houden, namelijk 499 Euro. Waarvan een gedeelte natuurlijk voor de stichting 1000Children is. Een ander gedeelte willen we graag schenken aan een gezin in Italië waarvan we ons het lot hebben aangetrokken. Het gezin heeft 2 ernstig gehandicapte kinderen die 24 uur zorg per dag nodig hebben, en dit voor 99% zelf op zich hebben (moeten) nemen. Ze moeten vaak naar de noodhulp in het ziekenhuis en hebben geen passend vervoer. De kinderen hebben geen spierspanning en moeten eigenlijk in rolstoelen vervoerd worden, maar er is geen geld voor een rolstoelbus. Ik heb de mensen persoonlijk leren kennen en kan jullie vertellen dat ik zelden een schrijnendere situatie heb gezien. En samen kunnen we dit gezin een steuntje in de rug geven.

We hopen van harte op veel deelnemers, en zouden jullie willen vragen zo snel mogelijk in te schrijven ivm de reservering van het hotel. Inschrijven kan via onderstaande link of direct op:

Heel graag tot ziens op 8 en 9 Oktober!
Iris, Linda, Jack, Roger en Jan-Peter Namens:
Stichting 1000Children