Help ons deze wees- en straatkinderen een toekomst te bieden. Vaak staan ze er helemaal alleen voor, zonder ouders, zonder onderdak, zonder eten, geen kleren, geen onderwijs, geen bescherming, geen omhelzing… helemaal niets!

Maar elk kind verdient evenveel bemind, verzorgd en beschermd te worden als je eigen kind. Daarom zoeken we mensen die met hun liefde verder willen reiken dan hun eigen huis, zodat ook deze kinderen de liefde en de zorg krijgen die ze nodig hebben. U kunt een kind een toekomst bieden door het te adopteren/sponsoren. Dit houdt in dat u een kind financieel steunt in zijn of haar onderhoud. Het kind blijft in zijn of haar vertrouwde omgeving in India, maar dankzij uw maandelijkse donatie krijgt het kind onderdak, een opleiding, voeding, kleding en medische zorg.

Voor meer informatie en veelgestelde vragen klikt u bij een van de kinderen op “STEUN MIJ”.

De kinderen uit Egra (zie plaatsnaam onder foto) wonen reeds in ons tehuis aldaar. Dit zijn meestal geen weeskinderen, maar kinderen uit de armste van de armste (probleem) gezinnen zonder enig toekomstperspectief.

Momenteel wordt er door Diganta Maity (onze medewerker in Kolkata) gewerkt aan de dossiers van 10 kinderen die in het derde gehuurde huis in Kolkata wonen. Ook deze kinderen zullen naar ons nieuwe tehuis verhuizen zodra dit klaar is. Binnenkort zullen deze kinderen met foto en achtergrondinformatie aan deze pagina worden toegevoegd.

Deze kinderen worden al geholpen

Deb

6 jaar, Egra

Neharika

4 jaar, Egra

Babu

7 jaar, Kolkata

Piu

10 jaar, Kolkata

Alom

13 jaar, Kolkata

Santi

7 jaar, Kolkata

Sovon

12 jaar, Kolkata

Bisu

13 jaar, Kolkata

Priti

6 jaar, Kolkata

Khusi

6 jaar, Kolkata

Rani

8 jaar, Kolkata

Bhanu

13 jaar, Kolkata

Shila

6 jaar, Kolkata

Asu

8 jaar, Kolkata

Binod

8 jaar, Kolkata

Bibek

6 jaar, Kolkata

Swati

8 jaar, Kolkata

Jitendra

9 jaar, Kolkata

Badal

15 jaar, Kolkata

Jeet

10 jaar, Kolkata

Ban

7 jaar, Kolkata

Kali

14 jaar, Kolkata

Lappa

7 jaar, Kolkata

Biswajit

11 jaar, Kolkata

Rita

17 jaar, Kolkata

Kubita

10 jaar, Kolkata
© Copyright - 1000Children - Website by Vizzual