Jack van den Born

Jack van den Born

Initiatiefnemer, oprichter en internet ondernemer. Voorzitter van de stichting

‘’Ik vind het erg fijn als ik dingen voor een ander kan doen. Daar word ik pas écht gelukkig van! Ik heb de omstandigheden in India met eigen ogen gezien. Verschrikkelijk, daar kun je je gewoon niks bij voorstellen! We doen er dan ook alles aan om de straatkinderen en weduwen in India weer een menswaardig bestaan te geven. Wij vinden onszelf namelijk gezegende mensen en willen op die manier graag wat terug doen. Alle donaties gaan rechtstreeks naar de weeskinderen in India. Onkosten nemen wij voor onze rekening. Ik wil uiteindelijk zoveel mogelijk kinderen in India helpen maar op zijn minst 1000!’’.

Angelique van den Born - Miseré

Angelique van den Born - Miseré

Initiatiefnemer, oprichter en internet ondernemer. Raad van toezicht, commissaris van de stichting

‘’Juist omdat wij zulke gezegende mensen zijn, willen wij graag dit doorgeven aan de armsten in India. Ons verlangen als echtpaar was altijd om zelf kinderen te krijgen, dit is helaas niet gelukt. Maar wij geloven dat we vanuit onze positie in staat zijn om zo veel anderen kinderen te helpen. Dat geeft enorm veel voldoening‘’.

Patrick Mans

Patrick Mans

CEO. Penningmeester van de stichting

‘’Als vader van 5 kinderen is het moeilijk te verkroppen dat op een andere plek op deze aardbol, die we toch echt met z’n allen delen, kinderen gewoon geen kans hebben op een fatsoenlijk leven. Gewoon, omdat hun wieg op de verkeerde plek stond. Elk verschil dat we kunnen maken, voor elk individueel kind, is meer dan de moeite waard. Eén kind: onbetaalbaar. Duizend kinderen: duizend keer onbetaalbaar. En ik weet dus zeker, elke moeite die in dit project gaat, is niets vergeleken met wat het voor deze kinderen betekent’’.

Jan-Peter Ruitenberg

Jan-Peter Ruitenberg

Teamleider Provincie Limburg. Secretaris van de stichting

‘’In 1997 ben ik voor het eerst in India geweest tijdens een stage voor mijn opleiding. Ik was gelijk verliefd op dit mooie land. Helaas zijn de contrasten tussen rijk en arm erg groot. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat ik met onze stichting iets kan doen aan de nood die ik daar heb gezien. Soms kun je samen namelijk meer dan alleen!’’.

Glenn Comvalius

Glenn Comvalius

Pionier initiator en zorgondernemer. Raad van toezicht, commissaris van de stichting

‘’Ik ben 20 jaar geleden voor het eerst naar India gegaan en erg geraakt door de vreselijke omstandigheden die zich daar afspelen. Ik wilde hier graag iets aan doen en ben toen geld gaan ophalen via onze gemeenschap. Dit geld gaf ik aan mijn contactpersoon in India zodat de straatkinderen daar twee keer per dag voorzien werden van eten, kleding en een beetje medische verzorging. Toch gingen deze kinderen daarna weer de onveilige straat op. Daarom ben ik samen met Jack en Angelique op het idee gekomen om een tehuis te beginnen. Het doet me zó goed om de kinderen nu te zien stralen!’’.

Remco de Zwart

Remco de Zwart

Voorganger, sociaal werker. Raad van toezicht, commissaris van de stichting

‘’De eerste keer in India werd ik meteen met mijn neus op de feiten gedrukt. We liepen door een drukke straat en zag daar een meisje van ongeveer 7 jaar op de grond liggen. Mensen liepen er langs of stapten er over heen alsof het hondenpoep was. Het was alsof ik mijn eigen dochter zag liggen en mijn hart brak! Maar we konden haar niet meenemen en opvangen omdat we toen nog geen tehuis hadden. De nood is zo overweldigend groot, dat je bijna gaat denken dat één tehuis weinig verschil maakt. Maar toch, het is een begin! En wil je de wereld redden, begin dan met één kind!’’.

Roger Vandegard

Roger Vandegard

Consultant service en techniek bij diverse bedrijven. Raad van toezicht, commissaris van de stichting

‘’Ik ken Jack al meer dan 40 jaar en weet dat hij niet gauw van iets onder de indruk is. Totdat hij de eerste keer uit India terug kwam en erg ontdaan was van hetgeen hij daar allemaal gezien had. Dit maakte mij nieuwsgierig en ben ik mezelf verder in de cultuur, bevolking en problematiek van India gaan verdiepen. Uiteindelijk heeft dit me enorm gemotiveerd om me actief in te gaan zetten voor de allerarmsten en kanslozen in India. Mijn bezoeken aan India hebben die motivatie alleen maar versterkt. De kinderen en weduwen verdienen het gewoon om geholpen te worden. Het is dan ook geweldig om zelf te zien dat de hulp van onze stichting rechtstreeks bij de meest hulpbehoevenden terecht komt!‘’