Afgelopen maand zijn wij voor stichting 1000children naar Calcutta (Kolkata) in India geweest, en weer is gebleken dat als je korte communicatie lijnen hanteert en zelf de coördinatie van de  projecten aanstuurt de resultaten succesvol en hoopgevend zijn!

Uiteraard hebben we ook weer een hoop ellende gezien. Er zwerven nog steeds zo’n 100.000 wees- en straatkinderen rond waar niemand zich over lijkt te bekommeren. Lijkt, want stichting 1000children bekommert zich weldegelijk om deze kwetsbare groep, maar dit kunnen wij niet alleen…

Wij hebben jou hulp nodig om de lopende projecten te kunnen continueren en verder uit te breiden. Elke vorm van hulp wordt gewaardeerd, zowel materieel als financieel. Help ons deze kinderen een toekomst te bieden.

Wij willen nogmaals benadrukken dat de medewerkers van 1000children uit overtuiging werken en geen beloning of (onkosten)vergoeding ontvangen. Daardoor kunnen wij garanderen dat elke gedoneerde Euro volledig ten goede komt aan de kinderen en projecten in India.

Ga naar www.1000children.org en laat zien dat jij je ogen niet sluit voor deze kansloze wees- en straatkinderen, en ze op weg wilt helpen naar een waardige toekomst, want dat verdienen ze!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *