Beste Sponsor, vriend van Stichting 1000Children,

2020 ligt alweer achter ons. Een bewogen jaar voor ons allemaal, maar voor de kinderen in onze opvangcentra nog veel meer. Een vangnet zoals wij dat kennen bestaat niet in India. Ziekenhuizen zijn overvol, en alleen als je betaalt word je geholpen. De situatie in India is schrijnender dan ooit, en onze medewerkers ter plaatse hebben de grootste moeite om de eindjes aan elkaar te knopen.
Daarbij hebben wij als stichting ook met de nodige tegenslagen te maken. We hebben vorig jaar geen enkel event kunnen organiseren. Evenementen waar wij altijd flinke bedragen ophalen zodat het werk in India door kan gaan.
En we hadden zo’n mooie plannen gemaakt. Onze 2e 1000Children Rally stond op het programma en er was met chef kok Servais Tielman van restaurant Beluga een mooie afspraak gemaakt voor een geweldig benefietdiner waarvan de volledige opbrengst naar de stichting zou gaan. En uiteraard de sponsoring van reclame op de auto waar we zelf jaarlijks een rally mee reden. Al met al een tegenslag van ongeveer €20.000.

Een tekort wat ons grote kopzorgen bezorgt en waardoor de bodem van onze spaarpot snel in zicht komt. Concreet betekent dit dat we graag een beroep op jou willen doen. Steun ons om de meest kwetsbare kinderen in India te helpen. Iedere gift, hoe klein ook, is hard nodig zodat ons werk door kan gaan.
Zoals je weet gaat iedere cent naar de projecten en gaat er 0 (nul) euro op aan kosten of vergoedingen. Deze worden 100% gedragen door de oprichters.
Lieve mensen, help ons alstublieft zodat onze projecten en de basiszorg aan deze kwetsbare kinderen niet in gevaar komt.

Hartelijk dank namens alle kinderen en medewerkers van Stichting 1000Children

 

Doneren kan door een bedrag over te maken op rekening:
NL90 RABO 0316 2408 42 of via deze pagina.

Nogmaals dank voor uw steun!