Naast goede doelen in Hilversum en de directe omgeving steunen we dit jaar ook een goed doel dat nauw met ons jaarthema “Water” verbonden is. Door samenwerking met 1000children.org kunnen we bijdragen aan gemotoriseerde waterputten voor schoon drinkwater in de armste gebieden in India. Zo drinken wij fijne wijn en bieden schoon drinkwater waar dat zeker niet vanzelfsprekend is. Van iedere fles wijn die u koopt doneert Lionsclub Hilversum 20% van de opbrengst aan het goede doel.

Wilt u voor de feestdagen wijn ter beschikking hebben, zonder naar de slijterij te hoeven gaan? Bestel dan bij ons, dan gaan we het regelen. Bijgaande folders geven u ruime keus.

Wilt u s.v.p. uiterlijk 10 december 2022 uw bestelling doorgeven aan Lionsclub Hilversum.

U kunt hier de wijnfolders van JOOSTWIJN en il diVino downloaden en uw bestelling aan ons doorgeven via het contactformulier.

Mocht u nadien nog wijn bij willen bestellen dan kan dat door via de speciale bestelsites van onze partners il diVino en JOOSTWIJN uw bestelling te plaatsen. Hierbij vindt u de links naar deze bestelsites.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook een donatie doen om zo dit belangrijke doel te steunen. Onze WeServe rekening NL22 RABO 0113 8587 44 staat hiervoor open.

Wilt u s.v.p. uiterlijk 10 december 2022 uw bestelling doorgeven? Dan weet u zeker dat de wijn nog voor de Kerst bij u in huis is.

We horen graag van u!

Hartelijke groet,

Lionsclub Hilversum